Over ons

“Iedereen heeft bijzondere kwaliteiten, soms heel aanwezig, soms iets minder zichtbaar”.

Samen gaan we op zoek naar onze talenten en hoe we die in kunnen zetten om overal steeds een beetje beter, handiger of vertrouwder in te worden. Bij spIJS zorgen we voor een moment van ontspanning en aandacht, zowel voor onze deelnemers alsook voor onze gasten. Ga dus lekker onderuit zitten, geniet van elkaar en neem even een momentjevoor jezelf of de ander.

Bij spIJS staat een divers team van mensen klaar om je iedere dag te laten genieten van al het lekkers dat we voor je maken.

spIJS is een maatschappelijke onderneming. Dat betekent dat we een bedrijf zijn waarin commercie en zorg hand in hand gaan.

Het team van spIJS bestaat grotendeels uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daar waar anderen soms stoppen, gaan wij met elkaar de uitdaging aan om op zoek te gaan naar ieders kwaliteiten en talenten. We bieden hiervoor de erkenning en de ruimte die nodig is om te blijven groeien

 

Alle werknemers in spIJS worden begeleid door ervaren trajectbegeleiders. Met elkaar vormen wij één team dat er naar streeft om het onze gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Kunnen we iets voor elkaar betekenen?

Kom langs of stuur ons een mailtje met je interesse of ideeën.