Catering

Geniet je ook zo van al het lekkers dat wij iedere dag voor je maken?

Wij maken voor bedrijven, scholen en particulieren op dagelijkse basis de lekkerste cateringen en bezorgen die ook nog eens bij je op locatie!

Ga je trouwen, heb je een vrijgezellenfeest of een babyshower? Ook dan zorgen wij ervoor dat jij en je gasten kunnen genieten van verse en huisgemaakte gerechten.

We hebben verschillende mogelijkheden en bespreken graag met jou je specifieke wensen. Mail naar info@spijs.net of bel 06-24640984 dan nemen we meteen contact met je op.

IJskar huren

spIJS heeft een elektrische bakfiets die je in kunt huren voor een trouwerij, schoolfeest, clubfeest of andere gelegenheid.

De ijskar komt samen met één of twee personeelsleden van spIJS en kan gehuurd worden voor partijen vanaf 50 personen.

Catering

Ook voor (bedrijfs)catering staan we voor je klaar. We verzorgen complete lunches, borrels, een koffietafel, ijsproeverij of een high tea binnen je bedrijf of gewoon, bij jou thuis!

Groepen en vergaderingen

Binnen spIJS kun je tafels of een gedeelte van de zaak afhuren om in een gezelschap af te spreken voor een feest of vergadering. De arrangementen maken wij op maat naar jouw wensen. Mogelijkheden die wij standaard aanbieden zijn een koffietafel met verse soorten taart, een lunch, of een high tea.

Verjaardagspartijtje

Voor onze jongste bezoekers is het mogelijk om je partijtje bij spIJS te vieren. Er zijn verschillende (thema)mogelijkheden. De tafel is feestelijk gedekt, je kunt je eigen pannenkoek bakken en versieren en als toetje is er een heerlijk ijsje dat de jarige zelf mag scheppen!  

Ook kun  je kiezen voor een échte kinder high-tea of high -ice! 

High Tea en high-ice

Wat is er nou gezelliger dan met elkaar te genieten van huisgemaakte taart,  lekker broodjes, scones en smakelijke thee! 

En ook aan de kinderen is er gedacht en heeft spIJS een kinder high-tea. Je kunt dus met het hele gezin of met de hele familie genieten van elkaar en lekkere taartjes en hapjes. 

De high – ice is onze ijsspecialiteit. Je krijgt een heerlijke proeverij van verschillende soorten ijs, aangevuld met kleine proeverijen van huisgemaakte taart.